III Family CRA. Benvinguda al curs 22-23

III Family CRA. Benvinguda al curs 22-23

Estimades famílies! Volem convidar-vos al ja III Family CRA! Festa de benvinguda al curs 2022-2023.

Estem contentíssims de poder tornar a la normalitat i poder tornar a les nostres activitats festives on desitgem poder compartir amb tota la comunitat educativa un dia de festa, somriures, abraçades i converses plenes d’alegria.

El FAMILY CRA és un moment molt especial que té lloc a l’inici de curs en el qual ens ajuntem tots aquells i aquelles que formem aquesta gran escola. En ocasions anteriors ho hem celebrat a la Font de Quart però enguany el farem amb una jornada de benvinguda lúdica i festiva a Benavites, aprofitant que eixe dia també és la V Fira del comerç de Benavites. En aquesta ocasió podrem gaudir també de tallers i activitats organitzades per l’ajuntament de Benavites i els comerços i associacions de Benavites. Al mateix temps les diferents empreses d’extraescolars d’aquest curs oferiran activitats per als més menuts hores abans del dinar a la zona del parc. 

Considerem que és un moment molt important per fer escola, per conéixer-nos més, i poder fer pinya.

Us convidem a vindre i participar de tots els jocs, paradetes i estands que hi haurà al llarg del matí a BENAVITES així com de les activitats preparades per les empreses d’extraescolars. A més a més, podrem gaudir d’un dinar de germanor al frontó. L’Ajuntament disposarà de taules i cadires per a tots i totes les que vulguem dinar juntes.

Enguany també comptarem amb el nostre II CONCURS DE PAELLES. Els ferros, la llenya i l’arena la posarà l’Ajuntament i aquestes es faran al carrer de darrere de l’escola, al costat de l’auditori.

Apunta’t amb el teu equip i gaudix d’una jornada fantàstica!

Començarem a les 11:30 amb les paradetes i jocs en família fins les 13:00h que pararem per ficar-se mans a l’obra amb les paelles. Tots plegats continuarem la festa fins després de dinar. NO T’HO POTS PERDRE!

Animeu-vos i apunteu-vos al següent enllaç: https://goo.gl/forms/VeU0RlgiyepRJL0o1

By |2022-10-13T08:46:07+01:00octubre 12th, 2022|Categories: Benavites, Comissions, Extraescolars, General, Quart de les Valls, Tauló d'anuncis|0 Comentaris

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Deixeu un comentari

Go to Top