Estimades famílies, alumnat i professorat! Aquesta setmana iniciem un nou any junts que esperem que estiga ple de novetats i de nous reptes a poder superar braç a braç. Des de l’equip docent us desitgem un bon començament d’any a tothom i esperem que aquest inici de segon trimestre siga una oportunitat per continuar creixent i millorant la nostra escola.

El dijous 19 de gener tornarem a posar en marxa els nostres laboratoris d’ART, així que us convidem, si encara no heu fet, a fer la formació de voluntaris i voluntàries. Estigueu atents als canals d’informació de telegram on publicarem les properes formacions que farem al llarg de la setmana. Intentarem fer dues formacions en línia abans del proper dijous 19 de les quals us avisarem al més aviat possible.

Gràcies per tot i us esperem a tots i totes! Bon any i feliç reinici de curs!