Estimades famílies, alumnat, professorat i col·laboradors de l’Escola CRA Benavites Quart de les Valls,

És un gran plaer donar-vos la benvinguda a un nou curs escolar, carregat d’esperança, il·lusió i noves oportunitats per créixer i aprendre junts. Aquest és un moment emocionant, una nova etapa que tots esperem amb entusiasme, amb la certesa que l’educació és el motor que impulsarà el futur de la nostra xicalla.

Comencem aquest viatge amb la il·lusió que només un nou curs pot portar. Amb una plantilla de 33 mestres carregats d’energia i passió per aconseguir fer de la nostra escola una escola millor. Cada setembre, les nostres aules es converteixen en escenaris de descobriment, d’aprenentatge i de creixement personal. Les classes, el pati i els passadissos tornaran a omplir-se de rialles i somriures, i tot el material didàctic que preparem espera pacient per ser obert i explorat. Aquest és un temps d’oportunitats i possibilitats, i estem emocionats de compartir-lo amb tots vosaltres.

Sabem que aquest any és especial, el pla edificant està posant-se en marxa en ambdos aularis i això implica moltes novetats i il·lusió per aconeguir una escola de qualitat per als nostres infants. A Quart comencem la nova aventura en les aules prefabricades, amb incertesa de com anirà, com seran les entrades, les eixides, el pati, però amb tota la il·lusió d’estrenar unes noves instal·lacions. A Benavites encara ens queden uns quants mesos per poder viure eixa expericència però som conscients de que cada vegada que menys per aconseguir-ho. Volem garantir-vos que estem fent tot el possible per proporcionar un entorn segur i saludable per als nostres alumnes gràcies a la col·laboració dels nostres ajuntaments. Volem garantir que tothom es senti protegit mentre gaudeix de l’aprenentatge presencial. La salut i el benestar dels nostres alumnes i del nostre personal sempre seran la nostra prioritat principal.

A més, aquest any portem una gran novetat: estem treballant en diverses iniciatives i projectes emocionants que enriquiran encara més l’experiència educativa dels nostres alumnes. Al llarg d’aquest primer mes vos  anirem compartint detalls sobre aquestes novetats i les activitats que estem preparant per als pròxims mesos. No volem avançar massa, però podeu estar segurs que hi ha moltes sorpreses interessants a l’horitzó.

Aprofitem aquesta oportunitat per agrair-vos la vostra confiança en la nostra escola. Som conscients que educar als nostres fills i filles és una tasca conjunta, una col·laboració entre l’escola i les famílies. Junts, farem d’aquest curs un èxit rotund per a tots els nostres infants.

Una vegada més, benvinguts al CRA Benavites Quart de les Valls. Estem ansiosos d’iniciar aquest emocionant viatge de coneixement, amistat i creixement personal. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta aventura educativa, acompanyant-nos mentre creixem, aprenem i somriem junts, perquè sense cap dubte… SOM MÉS QUE UN CRA!

Que tingueu un fantàstic començament de curs i que aquest siga un any ple de descobriments i èxits per a tothom.

Amb tot el nostre afecte,

CRA Benavites Quart de les Valls