Esteu preparats i preparades? per a un nou curs al CRA? Comencem!!!

Esteu preparats i preparades? per a un nou curs al CRA? Comencem!!!

Estimada Comunitat Educativa,

Com ja sabeu, tot el claustre del nostre centre ja està treballant de valent per fer realitat i possible un curs nou amb tota la seua il·lusió i energia. Enguany tenim algunes cares noves que s’incorporen amb ganes de nous reptes, propostes i il·lusió per aconseguir fer de la nostra escola una escola millor.  L’equip directiu a soles podem dir una cosa sobre el professorat que tenim:

“Estem molt contents pel gran equip humà amb el qual comptem, el més nombrós en tota la història del nostre CRA, i per la il·lusió mostrada des del primer dia en que ens vam conéixer. Vam parlar sobre les incerteses que ens trobarem al llarg del curs però vam aprendre junts que no són més que noves oportunitats per créixer juntes. Tenim la sensació que amb tots ells i elles serà molt senzill continuar el nostre camí cap a una escola democràtica, participativa, dialògica, inclusiva i en valencià. Gràcies per aquests primers dies de treball tan intens que esteu realitzant.”

Tots i totes hem vingut carregats d’energia i ganes per fer d’aquest curs un curs on tot el nostre alumnat puga gaudir de l’educació que es mereix. Enguany tenim un super equip i noves instal·lacions a l’aulari de Quart. És una oportunitat única per encetar nous projectes i aconseguir fer de la nostra escola una escola millor.

Segurament també us pregunteu quins seran els i les mestres dels vostres fills i filles. Doncs ací us passem la relació de mestres i en quin grup estaran. A més a més també teniu la relació de tot l’equip docent que estarà treballant amb els vostres fills i filles:

Des de l’Equip Directiu i el claustre farem tot el possible per garantir una educació de qualitat per a tots i totes. Respecte a les mesures higiènico-sanitàries, encara que no són obligatòries, anem a continuar amb l’entrada escalonada, horaris d’entrada i eixides diferenciades, una bona ventilació i una correcta higiene de mans.

Aleshores… COMENCEM?

El dia 11 de setembre comencem les classes! Queden tan sols dos dies per aquest dia, un dia carregat d’il·lusió, energia i alegria amb un equip de mestres espectaculars. Com ja va sent tradició, el primer dia, tots i totes entrarem per la porta principal. Us esperem a tots i totes, alumnat i famílies acompanyants. Preguem màxima puntualitat.

LES PORTES S’OBRIRAN A LES 09:00 DEL MATÍ. Preguem que sigueu respectuosos amb la xicalla i que els deixeu l’espai que necessiten evitant aglomeracions i espentes innecessàries.

Volem tornar d’una forma molt especial i per eixe motiu no podem contar-vos res més.

IMPORTANT: Infantil de 2 anys i de 3 anys no comencen les classes fins el dimarts 12 per evitar que s’asusten el primer dia amb tanta gent 🙂 El nostre objectiu del primer dia és fer que tot el nostre alumnat estiga segur, tranquil, seré i es trobe com si estiguera a casa. Entre tots i totes de segur que aconseguirem que el nostre alumnat trobe l’escola com si fos la seua llar, un lloc on poder parlar obertament, compartir el que sent i continuar el seu creixement personal.

Quan falten unes quantes hores, des de l’Equip Directiu volem demanar-vos a tots i totes que ens ajudeu a fer de la nostra escola un espai segur on tothom es puga desenvolupar plenament. Us demanem un esforç en la puntualitat, en la responsabilitat diària i en l’aplicació de les normes de convivència establertes al nostre centre. Som conscients que no és senzill, però si tots i totes tenim paciència i fiquem el millor de cadascú segur que tot anirà bé. És importantíssim que l’escola siga un espai segur per a la xicalla i per això és importantíssim que siguem sempre respectuosos amb tota la gent que ens envolta, especialment amb els protagonistes de l’escola.

La confiança en el professorat és fonamental i una bona connexió família-escola és vital per poder aconseguir el millor per als nostres fills i filles. Us demanem per favor que davant qualsevol dubte, suggerència, problema o inquietut vos fiqueu en contacte amb el vostre tutor/a de referència per tal de poder buscar una solució.

També informar-vos dels dies lectius, no lectius, festes i períodes vacacionals així és més fàcil que pugueu organitzar-vos:

Com ja sabeu el nostre horari és de Jornada partida i que el mes de SETEMBRE és exclusivament de matí. Ja en OCTUBRE començarem amb l’horari habitual de matí i vesprada. Vos deixem els horaris.

Mentres que des d’octubre a maig passem a la jornada partida,

 

Com ja sabeu, les entrades i eixides estan adaptades des de fa dos cursos. Considerem que eixa entrada relaxada en horaris diferents ha sigut molt beneficiosa per l’alumnat. Per eixe motiu anem a continuar de la mateixa forma durant aquest curs.

DILLUNS 11 DE SETEMBRE: Entrarem tots junts per la porta principal, tant en Quart com en Benavites.

Per entendre les entrades i eixides la resta de dies del curs us deixem també un mapa de com estaran organitzades als dos aularis, Benavites i Quart de les Valls. Qualsevol dubte ja sabeu que podeu adreçar-vos directament o bé per telèfon o bé per correu electrònic a l’equip directiu.

AULARI DE BENAVITES

AULARI DE QUART DE LES VALLS

I per acabar, el més important de tot. Donar-vos les gràcies de tot cor a les famílies per confiar plenament en la nostra escola i en el nostre claustre i tot el seu treball, però sobretot, volem donar les gràcies als companys i companyes per tot l’esforç que estan fent aquests dies per aconseguir posar en marxa tot el centre amb nous projectes, reptes i desitjos. Ells són el motor que fa possible que la nostra escola siga l’escola de tots i totes per a tots i totes. Ells i elles són les que fan realitat que tothom estiguem representats, valorats i escoltats.

Vos deixem també el nombre total d’alumnat al nostre centre:

I una imatge amb totes les formes de contacte possible per a qualsevol dubte. Demà vos enviarem informació d’on podeu aparcar i de la importància de respectar la forma d’arribar al centre i respectar el tall del carrer.

Gràcies per tot!

By |2023-09-06T17:47:55+01:00setembre 6th, 2023|Categories: Benavites, General, Quart de les Valls, Tauló d'anuncis|0 Comentaris

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Deixeu un comentari

Go to Top