S’apropa el periode d’admissió i alguns i algunes de vosaltres ens heu preguntat si enguany hi haurà jornada de portes obertes per tal de poder conèixer una miqueta millor la nostra escola. Enguany, continuem oferint una jornada de portes obertes com toca, presencial, on poder compartir realment el que som, el que pensem i la nostra forma de fer escola.

Així que, la nostra escola, el CRA BENAVITES QUART DE LES VALLS, ha pensat a dur a terme una Jornada de Portes Obertes presencial a l’aulari de Quart de les Valls el dia 30 d’Abril de 2024, a les 16:45 hores amb una visita a posteriori a l’aulari Benavites.

És recomanable que abans de la sessió tingueu l’oportunitat de visitar, per una banda la pаgina web de telematrícula.es on podreu trobar tota la informació respecte a com serà el procés d’admissió d’enguany, i per una altra banda, us animem que passeu per la secció de Qui Som i Com treballem a la nostra web perquè us feu una idea i pugueu preparar-vos totes les vostres preguntes.

A la jornada de portes obertes us farem una presentació sobre la trajectòria del nostre centre i la nostra forma d’entendre l’educació. També us parlarem d’informació d’interès bаsica per a qualsevol família (horaris, recursos, com treballem…) i a més a més us farem una visita guiada per dins de les instal·lacions per tal que us pugueu fer una idea de com és el nostre centre i l’importància que li donem als espais si encara no el coneixeu.

En la nostra web teniu a la vostra disposició molt de material per intentar conéixer-nos millor. Per tal d’agilitzar la reunió podeu enviar les vostres preguntes mitjançant el grup de telegram d’InfoSommesqueunCRA o bé mitjançant el correu electrònic d’informació del nostre centre 46028041.info@sommesqueuncra.org.

Tots aquests dubtes seran resolts en directe al final de la Jornada.

Us esperem!

30 d’abril de 2024, a les 16:45 hores

Aulari de Quart de les Valls

C/ La Font 60, 46515 (Quart de les Valls)