Hui acabem el curs i volem fer-ho amb l’acomiadament que es mereix l’equip directiu eixint. Tot el claustre vol dir-vos una coseta…

Estimat Adrià,

Una etapa del col·le s’acaba i encara que continues al CRA i que estaràs al costat de l’equip, no podem deixar que es tanque sense fer una mirada per tots estos anys. Perquè han sigut molt importants en la teua vida professional i personal, però també en la nostra, en la dels que t’hem acompanyat; i com no, en la vida de tota la comunitat educativa.

Pots estar segur que eres un dels màxims responsables de situar al CRA on està en aquest moment, de fer possible el canvi i de convertir els somnis de tots en realitat. 

Agafares la direcció en el moment més delicat, després d’una etapa dura i amarga, on molts de nosaltres ens plantejàvem quedar-se a lluitar o eixir volant.

Ara  tirem la vista enrere i aquells 5 mestres novells s’han convertit en tot un claustre entregat amb gent que ha vingut perquè creia en el projecte del CRA i s’ha pujat al tren.

Durant estos 8 anys han passat moltes coses, moments millors i moments pitjors i moltes persones: alumnes, famílies, mestres… cadascú d’ells segur que recorden amb estima la teua emprempta. Sabem que de tots ells has intentat traure el millor, perquè el teu tracte sempre ha sigut amb intenció d’ajudar, per això t’hem de donar les gràcies:

  • Gràcies per estar sempre disposat amb un “jo t’ajude”, “jo m’encarregue”… amb tota sinceritat i il·lusió.
  • Gràcies per fer del despatx un confessionari, un lloc càlid, on sentir-se arropades i poder entrar sense tocar a la porta.
  • Gràcies per tindre paraules de calma i suport quan hem anat amb un conflicte dins la carpeta.
  • Gràcies per responsabilitzar-te de coses que ni tenies per què, per carregar a la teua esquena més pes del que tocava per fer-nos més lleuger el viatge.
  • Gràcies per comptar amb els teus companys i companyes, per creure en ells, per confiar en que faríem el millor que podíem fer.
  • Gràcies per fer-nos sentir de la família des del primer dia, per la teua senzillesa, per mirar sempre pel bé de tots i totes i per la teua ajuda i alegria cada dia.
  • Gràcies per fer-nos sentir del CRA la nostra llar i dels companys i companyes una família. Perquè per a tu totes hem estat importants i la nostra veu sempre ha estat respectada.
  • Gràcies per donar-nos l’oportunitat de créixer i convertir els nostres projectes en realitat.
  • Gràcies per exprimir-nos i traure tot el potencial de cadascú.
  • Gràcies per fer-nos més fàcil i agradable el treball.
  • Gràcies per ajudar-nos a ser millors professionals i millors persones.
  • Gràcies per comboiar-nos per a tot, per fer-nos riure i mostrar-nos com podem gaudir de la nostra professió.
  • Gràcies per cantar amb entusiasme cada final de curs i a cada any a la teua falla! I fer així que la figura de DIRECTOR, fóra més propera amb cada cançó.
  • Gràcies per practicar l’anglès sense vergonya, eres un referent lingüístic! Així, i no d’una altra manera s’aprenen les llengües!
  • Gràcies per cuidar el CRA, per tindre en compte tant a Benavites com a Quart per fer un mateix col·le.
  • Gràcies per tirar endavant i fer que la nostra escola siga un referent en molts llocs de “la Terreta”.
  • Gràcies per ser un gran ambaixador del nostre col·le, perquè gràcies a tu, hui estem ací, compartint un projecte, somiant una escola i una educació millor per a tots i totes. 
  • Gràcies per lluitar per la nostra escola i fer realitat un altre model educatiu on les persones estan per davant de la burocràcia. 
  • Gràcies per liderar una escola somiada, on és un privilegi aprendre com a mestre, tant a nivell professional com a nivell humà.
  • Gràcies pel teu lideratge compartit, perquè hem arribat a una democràcia participativa, on tots ens hem sentit importants i valorats.
  • Gràcies per ser líder i portar-nos on mai haguérem anat sols.
  • Gràcies per la teua valentia, per la teua inconsciència i per la teua empenta, sense ella no seríem el que som.
  • Gràcies per tanta passió i estima i per contagiar el teu voler per l’educació i sobretot per les persones.
  • Gràcies per tants anys compartits.
  • Gràcies Adrià, per dur-nos fins ací.

Ha sigut un plaer acompanyar-te en el camí. Te toca descansar, i fer-nos tornar bojos des d’altra llotja. Ja no seràs el dire, però tots sabem que estaràs ahí, per al que es necessite. I el nou equip ho té fàcil amb tu, ja sap que no saps dir que no. 

Tindràs més temps per fer eixes coses que tant t’agraden: cantar, disfressar-te i marejar, encara que siga d’altra manera. 

Ens has fet volar, has posat molta il·lusió i dedicat molt de temps al nostre CRA i has aconseguit, que d’una manera diferent, siguem el que som. 

Una vegada somiares amb un CRA internacional i no sé si ho definiria d’aquesta manera, però el nostre CRA és molt gran i tu has contribuït de ple a que siga així. Com als xiquets i les xiquetes els diem: “no deixes mai de somiar” i continuem tots junts perquè “Som més que un CRA”, i tú eres “Més que un dire”.

Inici de l’equip directiu i projecte “Som més que un CRA”

I ens vas a permetre, perquè sabem que estaràs d’acord, que tot el que acabem de dir siguen paraules per a Migue i Edu també….heu fet un gran equip i heu desenvolupat un gran projecte.

Migue sempre serà el nostre JEFESITO..Sí, JEFESITO amb majúscules. 

Moltes gràcies pel teu treball. 

Gràcies per la teua energia desbocada que ens transmets a tots. Per qüestionar per què fem les coses i buscar com ho podríem fer millor.

Eixa alegria ens fa somriure, activar-nos i ser millor professionals, encara que de vegades ens tornes bojos també. 

Sempre has estat per al que necessitem, millorant cada proposta rebuda. 

Gràcies per ser valent, per buscar la revolució i per fer quotidianes coses extraordinàries. Perquè sempre tens alguna idea al cap per a evolucionar i que no ens quedem estancats.

Heu explicat el nostre projecte a tots aquells que han vingut o als que vos han escoltat en tantes jornades i formacions. Heu portat el nom del CRA per tot arreu. Heu fet gran el projecte d’aquesta escola a poc a poc.

Edu, l’organització en l’equip, el conciliador, el treball en l’ombra. 

Sempre atent, sempre previsor, pensant la millor manera per beneficiar a tots, per a que el nostre alumnat sencer vinga feliç a l’escola, amb ganes, amb un somriure. Per creure que sols es pot aprendre allò que s’estima.

Gràcies per incloure a tots, per no deixar fora a ningú, per fer costat, fins i tot en les situacions més difícils.

Moltes gràcies per estudiar i fer tota la paperassa que no ens dóna mai temps a fer i per defendre’ns davant de qualsevol altre professional, d’inspectors que et demanen indicadors, plans, informes…

Et trenques el cap cada estiu, per fer quadrar horaris i que tots donem el millor que tenim, aprofitant cada moment, cada espai, cada recurs.

Gràcies per preocupar-te i per ocupar-te.

Per buscar el detall i la perfecció. Per no conformar-te amb qualsevol cosa, buscant sempre la forma de millorar.

Amb el teu enginy i esforç ens transmets les ganes de continuar, de seguir aprenent i d’estimar el que fem.

Tu continuaràs a primera línia amb el treball que hui Adri i Migue deixen per donar pas al següent equip. Confiem en vosaltres i vos recolzarem en tot per seguir fent créixer aquest projecte, per seguir fent escola i per fer d’ella, l’escola de totes i tots.

Marta, tu també!!! De tu tampoc ens podem oblidar perquè tu també has sigut part important en aquest projecte durant aquests 8 anys d’equip directiu. Vas ser una cap d’estudis excepcional, preocupada per tots i totes les teues companyes de claustre.

Gràcies per estar ahí sempre que ho hem necessitat, per ser eixe suport que tantes vegades hem necessitat.

Gràcies per estar sempre disposada a tot el que et demanàvem.

Gràcies per totes les hores invertides i tot el treball realitzat, treball que no es pot pagar.

Gràcies per somniar una formació de qualitat per a tot el professorat i treballar incansablement per aconseguir-ho i fer-ho realitat. Gràcies per somniar i lluitar per una escola INCLUSIVA de veritat amb un equip d’orientació que totes les escoles desitjarien tindre a les seues escoles. Gràcies per treballar de valent per la nostra escola.

Tot l’equip directiu que ha fet possible aquest projecte

Gràcies a tots i totes per aquest treball tan potent i desinteresat que heu fet al llarg d’aquests anys. Sense vosaltres ara la nostra escola no seria la que seria.